Annons

Girlpower på The Soul Space

Släpper taget om Yogiakademin som jag för fem år sedan startade tillsammans med två killar som alltid kommer leva mer för att fånga nästa våg än att dela yoga. Nu tar jag klivet vidare och ger plats åt ny magi på THE SOUL SPACE. Eiiiihhhhhhh. ÄNTLIGEN. Vi lanserade i tisdags och OJOJOJ…helt överrumplad av all härlig feedback. YEY.

Annons

 

Ett nytt namn men där vi bjuder in till samma destinationer, med samma team och såklart till samma förtrollande upplevelse som tidigare.

Annons

Vi fortsätter alltså fortsätta hålla retreat på samma magiska platser – Sverige, Frankrike & Indien. Redan i maj har vi våra första retreat under detta namn på vår i idylliska skärgården. I sommar är vi som vanligt på vårt underbara slott i Bretagne. I vinter blir det såklart Indien igen.

Det har varit helt magiskt att få ta fram detta nya koncept med ett gäng så härliga, proffsiga, äkta, skinande kvinnor. Ojojoj, vad vackert det kan vara med systerskap och att skapa tillsammans. Vi är fem härliga yogalärare som alla varit runt världen med mig i flera år och undervisat galet många retreat, designen av sajten togs fram av grymma Andrea Norden och till och med programmeringen är gjort av Josefin Gullbrandsson.

 

 

Annons

Hoppas du vill följa med oss på denna magiska resa! Kika in på vår hemsida www.thesoulspace.com för att se alla våra datum och priser samt boka.

 

KÄRLEK

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar