Annons

Längdskidor & vinterbad på Hellasgården

längdskidor och vinterbad hellasgården
YEAY! Igår drog jag och Peter ut till Hellasgården och åkte längskidor, bastade och vinterbadade. Så underbart uppfriskande.
 
När jag kom hem från Indien hyllade jag Stockholm. Först var så härligt med snö och kylig luft.

Annons

Men allteftersom dagarna gick upptäckte jag hur min energi började dala, hur jag blev tröttare och tröttare. Jag ville gå och lägga mig vid 20-tiden, sov gärna i 12 timmar om natten och tog en powernap på eftermiddagen. Jag lyssnade på kroppen, lät den sova men det hjälpte liksom inte. Jag var fortfarande helt slut. Tänkte att det var jetlaggen eller att det kanske måste vara så i november?!
Processed with VSCO with g3 preset
I söndags började jag dessutom känna mig riktigt klaustrofobisk i stan. Saknade solen, barfota livet och framförallt att få vara utomhus. Allt mörker, kyla, snö som gjorde att jag var tvungen att hålla mig inne. Jag insåg dock ganska snart att den tanken faktiskt inte var sann. Det krävdes bara lite mer av mig för att lyckas få en dos med natur varje dag. Härhemma är det ju liksom inte bara att öppna upp dörren till sin bungalow och hoppa i havet. Här gäller det att ta på sig fem lager med varmaste kläderna och hitta ett sätt att ta sig bort från staden till naturen. Igår tog vi tag i oss själva – letade fram varma kläder, gjorde en termos med varm choklad på havremjölk och drog ut till vackra Hellasgården. Där blev det några timmar med längsskidor följt av bastu och vinterbad. Eiiiiihhhh. Känns mig levande igen!!!!!
 

Annons
Dela på:

8 kommentarer till “Längdskidor & vinterbad på Hellasgården”

 1. Janinadietiststudent.com skriver: 15 november, 2016

  Vad underbart det låter. Även jag som inte alls gillar längdskidor blev sugen på att ge mig ut på en tur!


  1. josefinebengtsson skriver: 16 november, 2016

   Jaaaa, det var så härligt att få vara i naturen. Njuta av snön istället för att beklaga sig över den när man knappt kommer fram i stan. Rekommenderar verkligen! Finns att hyra därute.


 2. Jane skriver: 16 november, 2016

  Åh vad jag blir avundfrisk på snön? Älskar att åka längdskidor men här i Strömstad fick vi ingen snö? Tur jag har kallbad och bastu iallafall?? Kosa dig med snö och bad? Kramar Jane❤️???


  1. josefinebengtsson skriver: 16 november, 2016

   Tack! Älskar att du också är en badnarkoman… det är ju sååååå galet härligt att doppa huvudet kallt ibland!!!


 3. Siiri skriver: 16 november, 2016

  Inner peace and how to find it.. ❤️️


  1. josefinebengtsson skriver: 16 november, 2016

   JAAAA! <3


 4. Ida L skriver: 16 november, 2016

  Låter supermysigt!


  1. josefinebengtsson skriver: 17 november, 2016

   JAJAJAJA…så härligt att fånga sista snön innan den tinade bort. Nu ska jag ut och leka i skogen 🙂


Annons

Laddar