Annons

Magisk bananpaj & filmkväll

Glutenfri bananpaj

Annons

Glutenfri bananpaj
Heeeeeeej! Igår experimeterade jag ihop en heeeeelt magisk bananpaj om jag får säga det själv! Himmelskt god och dessutom fri från sånt där din mage kanske inte gillar – gluten, mjölk & vitt-socker. Jag njöt av min under täcken framför havet – MAGI!
 
Ingredienser…
3-4 bananer
1,5 dl havregryn (glutenfria om du vill)
0,5 dl mandelmjöl
100 g kokosolja
1/2 tsk vaniljpulver
1/2 dl agavesirap
 
Gör så här…

Annons
 1. Sätt på ugnen på 200 grader.
 2. Blanda ihop alla ingredienser utom banan i en bunke.
 3. Skiva ner bananen i en pajform. Bred ut smeten ovanpå bananskivorna.
 4. Grädda i ugnen i ca 20 minuter, tills pajen har fått färg.
 5. Servera varm tillsammans med lite Oatly havre-glass!
 6. NJUT!!!

 
Sen blev det filmkväll! Jag kollar så sällan på film men shit va det är mysigt ibland – speciellt utomhus med massa duntäcken & kuddar!
 
Glutenfri bananpaj

Annons
Dela på:

2 kommentarer till “Magisk bananpaj & filmkväll”

 1. Zara skriver: 10 augusti, 2016

  Hej josefine!
  Har läst din blogg då och då och finner det inspirerande att du gick från det klassiska sthlmslivet med karriärshets osv till att göra din grej och njuta av livet. Jag började själv för ca 1,5 år sedan att meditera regelbundet/köra yoga. DÅ var jag fast i tankar som snurrade kring karriärshets, skaffabarnhets, springa på krogenhets, resa 2 varv runt jorden osv. Har nu hunnit göra en del livsförändringar som bara får mig mer och mer på ”the right track”, det som verkligen är JAG och inte bilden av hur en tjej i 25årsåldern SKA leva. Tex har jag skaffat husdjur som jag längtat efter i flera år, trots att man blir bunden osv. IDAG är allt annorlunda och jag börjar tänka tankar om att flytta ifrån centrala sthlm ut till landet. Bara omge mig med djur, natur och riktigt liv. Har man blivit komplett galen? Att man som ung tjej, som jobbar med ekonomi inne i centrala sthlm vill dra ut till landet?? Skulle mina kollegor höra mig skulle de tro jag var galen. Men jag har börjat tycka att naturen är så vacker, hundra ggr finare än diamanter och diors senaste solglasögon.
  Vet inte varför jag skriver detta, men antar att jag vill höra ett ”du är inte galen” haha =). Tack för en riktigt nice blogg som jag tror många människor finner stöd i.


  1. josefinebengtsson skriver: 12 augusti, 2016

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar