Annons

Yogiakademins nya kock – Therese Elgquist


WIHOOO! Jag är sååååå lycklig att grymma Therese Elgquist har börjat jobba för Yogiakademin. Hon är en heeeelt otrolig kvinna som dessutom också precis gett ut en superhärlig bok – The New Green Salad. En bok som introducerar den nya salladen – en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Lyxiga, rejäla sallader som alla enkelt kan laga och som mättar alla sinnen.
 
Jag längtar ihjäl mig till att få äta Therese mat varje dag både i Bretagne och Biarritz. Alltså kan livet bli lyxigare? 🙂


Foto – Fanny Hansson
Annons
Annons
Dela på:

4 kommentarer till “Yogiakademins nya kock – Therese Elgquist”

 1. Christina Lindström skriver: 5 juli, 2017

  Undrar lite över det där med vegetariskt respektive veganskt…
  En vegetarian äter väl ’bara ’ från växtriket, dvs ingenting alls från djur (varken döda eller levande). Varianten lakto/ovo vegetarian betyder väl att man äter från växtriket, men även produkter från levande djur. Att äta vegetariskt handlar alltså om en slags näringslära till skillnad mot veganism som handlar om ett levnadssätt. En vegan äter vegetariskt, men avstår dessutom från alla animaliska produkter så som tex skinn-och yllekläder, dunkuddar, produkter som testats på djur, tar avstånd från cirkus, djurparker, tjurfäktning etc. Förvillande, men visst är det så!?


  1. josefinebengtsson skriver: 7 juli, 2017

   Heeeeej Christina! Yes, galet mycket definitioner :-). Och du har helt rätt. Skillnaden mellan Vegan & Vegetarian är det där med att veganer även tar avstånd från animaliska produkter i annan form. Den som är lakto-ovo-vegetarian äter ägg, vegetabilier och mejeriprodukter, men utesluter kött, fågel, fisk och skaldjur. Det finns även de som kallar sig ovo-vegetarianer (äter ägg men inte mejeriprodukter) och lakto-vegetarianer (äter mejeriprodukter men inte ägg). KRAM till dig!


 2. Hanna skriver: 6 juli, 2017

  Oj.. den boken ska jag nog kika efter.


  1. josefinebengtsson skriver: 7 juli, 2017

   JAAAAA, den är sååååå galet fin!


Annons

Laddar